Loading...
Hjem| Returer og refusjoner

Returer og refusjoner

Ønsker du å returnere en eller flere varer har du 14 dager fra leveringsdato. For å utøve din rett til å returnere en vare bør du varsle oss om denne intensjonen via telefon eller e-post.

 

For å være kvalifisert for retur må originalemballasjen være uskadet og varen(e) må være i nye tilstander uten tegn til bruk. Vi aksepterer ikke bytte, kun retur. Etter tidsperioden på 14 dager etter levering, vil varene ikke bli akseptert eller refundert.

 

Etter å ha varslet oss om at du har tenkt å returnere, sender vi deg en returetikett som skal følge med bestillingen som skal returneres.

 

Returgebyret ved første henteforsøk dekkes for land. Vær oppmerksom på at hvis transportøren ikke er i stand til å hente returen ved første forsøk, fordi kunden ikke var på adressen, vil et nytt forsøk bli planlagt som kan medføre en ekstra kostnad for kunden.

 

Refusjon kan ta opptil 5 virkedager etter mottak av de returnerte varene og gjøres i henhold til betalingsmåten som ble brukt under kjøpet etter å ha verifisert varen(e) og emballasjens gode forhold.

 

Fraktkostnader refunderes ikke. Ved bestillinger er tollkostnader, returforsendelseskostnader og ekspedisjonsgebyrer kundens ansvar. På grunn av restriksjoner på varehandel, må alle returer sendes fra det samme landet de ble kjøpt fra. Vi har heller ikke noe ansvar for feildirigerte returordrer som ikke sendes med returetiketter levert av oss, der vi ikke kan kontakte transporttjenesten direkte og spore returen.

 

Vær oppmerksom på at frakt- og returkostnader kan oppdateres når som helst uten forvarsel.