Loading...
Hjem| Personvernerklæring

Personvernerklæring

Informasjonsinnsamling

Vi kan samle inn informasjon direkte fra deg, inkludert personlig informasjon som navn, e-postadresse, leverings-/faktureringsadresse, telefonnummer, kredittkortnummer og annen personlig identifiserbar informasjon, når du besøker nettstedet vårt, legger inn en bestilling online eller via telefon , lagre informasjonen din hos oss online, kontakt oss med et spørsmål eller bekymring, eller delta i en konkurranse, kampanje eller undersøkelse. Du kan velge å ikke oppgi visse opplysninger, men da kan du kanskje ikke dra nytte av visse funksjoner. Vi fører en oversikt over produktinteressene dine og kjøpene du gjør på nettet eller via telefon. Vi kan kombinere all denne informasjonen med informasjon om deg som vi får fra våre felles markedsføringspartnere og fra urelaterte tredjeparter.

 

Vi kan også samle inn informasjon automatisk når du besøker nettstedet. Eksempler på informasjonen vi samler inn og analyserer inkluderer Internett-protokollen (IP)-adressen som brukes til å koble datamaskinen til Internett; Logg Inn; datamaskin og tilkoblingsinformasjon som nettlesertype, versjon og tidssoneinnstilling, nettleserplugintyper og versjoner, operativsystem og plattform; kjøpshistorie; hele klikkstrømmen for Uniform Resource Locator (URL) til, gjennom og fra nettstedet, inkludert dato og klokkeslett; informasjonskapselnummer; og produkter du har søkt etter eller sett på. Vi kan også bruke nettleserdata på visse deler av nettstedet vårt, for å forhindre svindel og andre formål. Under noen besøk kan vi bruke programvareverktøy som JavaScript for å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert sideresponstider, nedlastingsfeil, lengde på besøk på enkelte sider, sideinteraksjonsinformasjon (som rulling, klikk og museoverflytting) og metoder som brukes for å bla bort fra siden.

 

Vær oppmerksom på at eventuelle kommentarer, tilbakemeldinger, forslag, ideer og andre bidrag som du avslører, sender inn eller tilbyr til oss i forbindelse med din bruk av dette nettstedet (samlet "kommentarer"), er underlagt våre vilkår for bruk , som forklarer hvordan vi kan bruke og avsløre slike kommentarer og/eller informasjon om din demografi og bruk av nettstedet.

 

Informasjonsbruk

Vi kan bruke din personlige informasjon om deg til å drive nettstedet og for å levere innholdet og tjenestene du ber om. I tillegg kan vi bruke personopplysninger om deg til andre lovlige formål, inkludert for å:

 

Behandle og fullføre bestillingen din, inkludert å sende deg e-poster for å bekrefte bestillingsstatus og forsendelse;

Svare på forespørsler, kommentarer eller spørsmål, og gi kundestøtte;

kommunisere med deg, for eksempel ved å sende deg informasjon om våre produkter, tjenester og kampanjer;

Hvis du er en eksisterende kunde av produkter (for eksempel hvis du har lagt inn en bestilling hos oss), kan vi bruke kontaktopplysningene du oppga for å sende deg markedsføringskommunikasjon om lignende produkter eller tjenester, der det er tillatt i henhold til gjeldende lov (med mindre du har valgt bort). I andre tilfeller ber vi om ditt samtykke til å sende deg markedsføringsinformasjon. Lær mer om shoppingpreferansene dine for å hjelpe deg med å tilpasse og forbedre nettopplevelsen din;

Forbedre nettstedet og andre produkter og tjenester vi kan tilby;

Overvåke og analysere nettstedets bruk, trender og statistikk;

Gi til utvalgte anerkjente markedsføringskonsulenter som vi mener er pålitelige og som vi har bedt om å bekrefte at deres personvernregler er i samsvar med våre. Vi kan avsløre ditt navn, e-postadresse og postadresse slik at markedsføringskonsulentene kan hjelpe oss med å vedlikeholde og analysere dataene våre og tillate oss å sende katalogene våre og markedsføre mer effektivt;

Beskytte sikkerheten og integriteten til nettstedet, forhindre uredelige transaksjoner, ulovlig bruk, brudd på våre vilkår for bruk eller annen misbruk, og overvåke mot trusler;

Overhold juridiske krav, bransjestandarder og våre retningslinjer; eller

For ethvert annet formål kan vi også bruke dine personopplysninger på andre måter og vil gi spesifikk melding på tidspunktet for innsamling og innhente ditt samtykke der det er nødvendig.

 

Dataanalyse

Siden vår bruker "informasjonskapsler", som er små datafiler som lagres på datamaskinen din når du besøker et nettsted. Informasjonskapsler lar deg handle på nettstedet vårt og kan brukes på en rekke måter for å forbedre eller tilpasse din nettleser- og handleopplevelse. For eksempel kan vi bruke informasjonskapsler for å huske varene i handlekurven din, lagre innstillingene dine og gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedet vårt, spore bestillingene dine og overvåke og vedlikeholde informasjon om din bruk av nettstedet vårt.

 

Du kan kanskje sette nettleseren din til å ikke akseptere informasjonskapsler, eller til å varsle deg når du får tilsendt en informasjonskapsel, slik at du kan bestemme om du vil godta den eller ikke. Hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler, kan det imidlertid hende du ikke kan få tilgang til kontoinformasjonen din eller foreta kjøp på nettstedet.

 

Dette nettstedet bruker tredjeparts nettanalysetjenester som Google Analytics for å hjelpe oss med å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet.

 

Informasjon om din bruk av nettstedet og andre nettsteder kan samles inn på tvers av tid og tjenester, og brukes til ulike formål, for eksempel til å knytte sammen ulike enheter du bruker, og for å levere relevant og retarget innhold, inkludert interessebasert annonsering.

 

Informasjonsdeling

Vi selger eller leier ikke ut informasjonen din, bortsett fra det som er beskrevet i denne kunngjøringen. Vi kan tillate våre agenter, leverandører, konsulenter og andre tjenesteleverandører å få tilgang til informasjon samlet inn gjennom nettstedet for å utføre arbeid på våre vegne. For eksempel kan vi dele informasjonen din med våre tjenesteleverandører som hjelper oss med å oppfylle kundeordrer, sende kommunikasjon, dvs. katalogutsendelser, eller gjennomføre undersøkelser. Vi autoriserer ikke disse tjenesteleverandørene til å gjøre noen annen bruk eller utlevering av informasjonen din.

 

I tilfelle et salg, fusjon eller annen overføring av våre eiendeler, kan personlig informasjon og annen informasjon vi har samlet inn som beskrevet i denne kunngjøringen være blant de overførte forretningsmidlene, eller kan deles med tredjeparter som en del av transaksjonen eller forhandling.

 

Vi kan frigi informasjonen din dersom loven krever det, eller hvis vi mener at en slik handling er nødvendig for å overholde enhver lov, eller for å svare på en rettskjennelse, stevning eller ransakingsordre. Vi forbeholder oss også retten til å avsløre personlig identifiserbar informasjon etter behov eller nødvendig for å håndheve våre vilkår for bruk, ta forholdsregler mot ansvar, for å undersøke og forsvare oss mot tredjeparts krav eller påstander, for å bistå offentlige håndhevingsorganer, for å beskytte sikkerheten eller integriteten til nettstedet, eller for å beskytte noens rettigheter, eiendom eller personlige sikkerhet.

 

Sikkerhet

Selv om sikkerheten til informasjon som overføres via Internett ikke kan garanteres, streber vi etter å gi deg en trygg og praktisk handleopplevelse. Vi har implementert passende sikkerhetstiltak for å beskytte sikkerheten og personvernet til personlig informasjon vi innhenter gjennom nettstedet. For eksempel, når du legger inn din personlige informasjon på nettstedet vårt, bruker vi Secure Sockets Layer (SSL)-teknologi for å beskytte informasjonen din når den overføres til oss. For å være sikker på at du får tilgang til vår sikre server før du sender inn personlig økonomisk informasjon, se nede i venstre hjørne av nettleseren din. Hvis du ser en ubrutt nøkkel eller en lukket lås (avhengig av nettleseren din), er SSL aktiv. For å dobbeltsjekke for sikkerhet, se på URL- eller plasseringslinjen til nettleseren din. Hvis du har tilgang til en sikker server, skal de første tegnene i adressen på den linjen endres fra "http" til "https."

 

Lenker til andre nettsteder

For din bekvemmelighet og informasjon kan dette nettstedet inneholde lenker til andre nettsteder som kan ha personvernregler som avviker fra våre egne. Vi er ikke ansvarlige for innholdet, personvernpraksis, reklame eller produkter på noen koblede nettsteder som vi ikke kontrollerer. Vi anbefaler at du gjennomgår personvernreglene for alle nettsteder du får tilgang til via dette nettstedet.

 

Tredjeparter eller offentlig tilgjengelige kilder. Vi kan motta personopplysninger om deg fra ulike tredjeparter og offentlige kilder, inkludert følgende:

 

Identitets- og kontaktdata fra offentlig tilgjengelige kilder;

Kontakt-, betalings- og transaksjonsdata fra betalingsbehandler og selskaper for avsløring og forebygging av svindel;

Identitet og/eller kontaktdata fra venner eller personer du kjenner og som har bedt oss om å kontakte deg;

Tekniske data fra analyseleverandører som Google;

Tekniske data fra søkeinformasjonsleverandører;

Identitet, kontakt, profil, bruk, brukerinnhold og/eller vennedata fra sosiale mediekanaler som Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Identitets-, kontakt-, profil- og/eller bruksdata fra annonsenettverk og markedsføringslister; og

Identitets-, kontakt- og/eller profildata fra bedrifter med markedsføringsinnsikt som Experian.

 

Dine valg

Du kan se gjennom og endre visse personlige opplysninger vi samler inn, for eksempel navn og kontaktinformasjon. For å få tilgang til informasjonen din, logger du bare på kontoen din med e-postadressen og passordet, og du vil kunne redigere din personlige informasjon. For å beskytte personvernet og sikkerheten din tar vi rimelige skritt (som å be om et passord) for å bekrefte identiteten din før vi gir profilen din tilgang til å gjøre rettelser. Du er til enhver tid ansvarlig for å holde passordet og kontoinformasjonen hemmelig.

 

Du kan velge bort å motta katalogutsendelser fra oss ved å sende inn forespørselen din på denne lenken. På grunn av katalogproduksjonsplaner kan det ta opptil 3 katalogleveringssykluser å bli fjernet fra katalogdistribusjonen. Du kan velge bort å motta reklame via e-post fra oss ved å følge instruksjonene gitt i disse kommunikasjonene eller ved å besøke denne lenken. Vær oppmerksom på at selv om du velger bort å motta reklamekommunikasjon, kan vi fortsette å sende deg ikke-kampanje-e-poster, for eksempel e-poster angående dine bestillinger og andre forretningstransaksjoner med oss.

 

Som diskutert ovenfor, inkluderer mange nettlesere alternativer som lar brukere deaktivere eksisterende informasjonskapsler eller slutte å godta nye informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det hende at visse funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og deaktivering av informasjonskapsler kan ugyldiggjøre opt-outs som er avhengige av informasjonskapsler for å fungere. Fra tid til annen kan vi leie navn fra respekterte tredjeparts direktereklameselskaper for å sende våre kataloger til.

 

Barns personvern

Nettstedet er ikke designet for å tiltrekke seg barn, og er ikke rettet mot, eller beregnet for bruk av, barn under 13 år. I samsvar med Children's Online Privacy Protection Act ("COPPA"), ber vi ikke om eller samler inn noen personlig identifiserbar informasjon (“PII”) fra alle som vi vet er under 13 år, og vi selger eller sender heller ikke bevisst noen varer bestilt gjennom denne nettsiden direkte til noen under 13 år. Hvis du er under 13 år. 13, bør du ikke registrere deg hos, bestille eller kjøpe fra, eller gi informasjon. Hvis vi blir oppmerksomme på at en bruker av nettstedet vårt er under 13 år og har gitt en online registrering eller annen PII uten forutgående verifiserbart samtykke fra foreldrene, vil vi ta alle kommersielt rimelige skritt for å slette slik informasjon fra filene våre og ikke bruke slike informasjon for ethvert formål (bortsett fra der det er nødvendig for å beskytte barnets eller andres sikkerhet som kreves eller tillatt i lov).

 

Informasjonsavsløring og overføring

Vi selger, leier eller deler ikke informasjonen din, bortsett fra det som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi kan dele og avsløre til våre tilknyttede selskaper, agenter, leverandører, konsulenter og andre tjenesteleverandører informasjon samlet inn gjennom nettstedet for å utføre arbeid på våre vegne. Dette kan kreve overføring av dine personopplysninger til land utenfor landet der vi opprinnelig samlet inn informasjonen. Disse landene har kanskje ikke de samme databeskyttelseslovene. Hvis slik personlig informasjon overføres til andre land, vil vi beskytte denne informasjonen som beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

For eksempel kan vi dele informasjonen din med våre tjenesteleverandører og tilknyttede selskaper som hjelper oss med å oppfylle kundeordrer, sende kommunikasjon eller gjennomføre undersøkelser. Vi autoriserer ikke disse tjenesteleverandørene til å gjøre noen annen bruk eller utlevering av informasjonen din. Slike tredjeparter skal respektere kontraktsmessige forpliktelser som forplikter dem til å opprettholde konfidensialiteten til all informasjon og bruke den kun til formål knyttet til å utføre arbeid på våre vegne.

 

I tilfelle et salg, fusjon eller annen overføring av våre eiendeler, kan personlig informasjon og annen informasjon vi har samlet som beskrevet i denne personvernerklæringen være blant de overførte forretningsmidlene, eller kan deles med tredjeparter som en del av transaksjonen eller forhandling.

 

Vi kan avsløre informasjonen din hvis det er tillatt eller pålagt ved lov, eller hvis vi mener at en slik handling er nødvendig for å overholde enhver lov, eller for å svare på en rettskjennelse, stevning eller ransakingsordre. Vi forbeholder oss også retten til å avsløre personlig informasjon etter behov eller nødvendig for å håndheve våre vilkår for bruk, ta forholdsregler mot ansvar, for å undersøke og forsvare oss mot tredjeparts krav eller påstander, for å bistå offentlige håndhevingsorganer, for å beskytte sikkerheten eller integriteten av nettstedet, eller for å beskytte noens rettigheter, eiendom eller personlige sikkerhet.

 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen eller om vår informasjonspraksis, kan du kontakte oss for ytterligere hjelp.